Gratulálunk!

2020.01.11. 09:15

Lóderer Zoltán az Év Vasi Embere 2019 közönségdíjasa

Dr. Lóderer Zoltán, a Markusovszky Kórház osztályvezető főorvosa lett az Év Vasi Embere 2019 választás közönségdíjasa – olvasható Vas megye Facebook oldalán. Tavaly szintén főorvosra, dr. Tóth Csabára, a Markusovszky Kórház osztályvezetőjére szavaztak a legtöbben.

Nemes Judit

Fotó: Vas megye facebook oldala

Az idei közönségdíjas méltatásában Vas megye Facebook oldalán ezt írták:

Dr. Lóderer Zoltán 1999-ben végzett a Pécsi Orvostudományi Egyetemen, édesapja is orvos, adott volt tehát a követendő családi példa. 2006-ban sebész szakorvos, 2009-ben plasztikai sebész szakorvos végzettséget szerzett.

Dolgozott egy évet az Országos mentőszolgálatnál, majd két évig a Semmelweis Egyetemen, 2001-től a Csolnoky Ferenc Kórházban Veszprémben, de volt alkalma szétnézni a világ vezető centrumaiban az Egyesült Államoktól Brazílián át Németországig, és hazahozni az ott megszerzett tudást.

Fotó: Vas megye facebook oldala

2015-től dolgozik a Markusovszky Egyetemi Oktatókórház Általános, Ér- és Plasztikai Sebészeti Osztályán osztályvezető főorvosként, ahol azzal a feladattal bízták meg, hogy egy teljes körű daganatsebészeti profilt építsen fel, új orvoscsapattal, új eljárások bevezetésével.

Szakértelmét és hozzáértését a megbízhatóság jellemzi. Munkáját mindig felelősségteljesen és lelkiismeretesen végzi, precizitás és körültekintő gondolkodás jellemzi. Magas szintű szakmai tudásával és szakterületén szerzett tapasztalataival nagy segítsége kórháznak.

A Megyebálon, éjfélkor derül majd ki, hogy a kuratórium döntése alapján ki lett a 2019-es Év embere Vas megyében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában