tisztújító kongresszus

2020.01.26. 09:00

Balassa Péter nem került be az elnökségbe

Jakab Péter frakcióvezetőt választották a párt elnökévé a Jobbik szombati budapesti tisztújító kongresszusán.

vaol.hu, MTI

Balassa Péter

Fotó:

A tanácskozást követő sajtótájékoztatón Jakab Péter elmondta: az új pártvezetéssel a Jobbik új lendületet vesz. A pártelnökről egyetlen jelöltként dönthettek a küldöttek, akárcsak Gyöngyösi Márton elnökhelyettesről és Szabó Gábor választmányi elnökről. Mellettük bekerült az elnökségbe Ander Balázs, Dudás Róbert, Lukács László György, Potocskáné Kőrösi Anita, Szilágyi György és Z. Kárpát Dániel – írja az MTI.

Nem lesz vasi politikus a jobbik országos szervezetében. Balassa Péter nem került be az elnökségbe, és mint ahogy arról hírt adtunk, Bana Tibor a hónap elején bejelentette, hogy nem indul a tisztújításon alelnökként, ugyanis a 2022-ig hátralévő időszakban Vas megyére, bizottsági alelnökként pedig az uniós szakpolitikára összpontosít inkább.

Arról is hírt adtunk, a Jobbik vasi szervezetében feszültség alakult ki még a tisztújító kongresszus előtt. Erről bövebben IDE kattintva olvashat! Hogy mi lesz ezután, az kérdéses.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában