Nem volt idő a boldogtalanságra

2020.01.14. 07:00

Óriási érdeklődés kísérte a januári teadélutánt a jánosházi művelődési házban

Óriási érdeklődés mellett, exkluzív vendéggel tartották meg a januári teadélutánt a jánosházi művelődési házban: Kaczor Feri szórakoztatta a helyi időseket, akik ezúttal bingó helyett inkább táncoltak.

Bakos Ágnes

A teadélutánok sora nem szakad meg, a januári összejövetelen különösen sokan voltak: Kaczor Feri is fellépett

Fotó: Bakos Ágnes

„Nekem nincs időm a boldogtalanságra” – énekelték együtt Kaczor Ferivel az idősek a januári teadélutánon. Meg sok más mulatós slágert is jól ismertek a nyugdíjasok, akik ezúttal különösen sokan gyűltek össze a teára és a süteményre, elsősorban a különleges vendég miatt. Kaczor Feri „ajándékba” érkezett a jánosháziakhoz – árulta el a teadélutánok ötletgazdája, Kiss András polgármester.

A teadélutánok sora nem szakad meg, a januári összejövetelen különösen sokan voltak: Kaczor Feri is fellépett
Fotó: Bakos Ágnes

 

A felvidéki testvértelepü­lésen, Dunajánosházán is híre ment már a hangulatos teadélutánoknak, amelyeket rend­re zenés produkciók színesítenek. A dunajánosházi Dubis József pedig úgy gondolta, neves vendéggel járul hozzá az egyik teadélutánhoz, ő ajánlotta fel, hogy finanszírozza Kaczor Feri

fellépését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában