Koncert

2020.02.21. 14:30

A Delta bízik a zökkenőmentes szórakozásban a sárvári koncerten

Péntek este egy fergetegesnek ígérkező Delta nagykoncerttel a könnyűzenei bulik szempontjából is debütál a közelmúltban átadott Sárvár Aréna.

Tersztyánszky Krisztina

Forrás: Delta Facebook-oldala

Miután decemberben egy sajnálatos bombariadó miatt a szombathelyi Aréna-beli bulijukat félbe kellett szakítani, megkérdeztük Takács Jánost, a zenekar menedzserét, hogy hogyan készülnek az esti rendezvényre.

-Azóta a zenekarnak már egy tucatnyi fellépése volt az ország számos pontján, és szerencsére sehol nem rontotta el semmi incidens a hangulatot – számolt be Takács János. – A rendőrséggel átbeszélve a dolgot próbáljuk kivédeni egy hasonló rendzavarás lehetőségét, biztonsági szempontból az Aréna üzemeltetőivel együtt megteszünk minden tőlünk telhetőt.

Ez egyébként egy más jellegű koncert lesz, korai kapunyitással, egy órai zárással. A hely befogadóképessége ezer fő, ennél több jegyet nem is fogunk eladni.

Decemberben a kiürítés során a télikabátok átvétele okozott némi kalamajkát. A menedzser elmondta, hogy ezúttal nem csinálnak ruhatárat. A jó időre tekintettel azt javasolják a bulizóknak,hogy a vastagabb kabátokat hagyják az autóban, a kiskabátokat, pulóvereket pedig elhelyezhetik a lelátó székein.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában