Megbeszélés

2020.02.25. 16:31

Koronavírus: rendkívüli egyeztetés a szombathelyi városházán

Rendkívüli egyeztetést tartott a városvezetés a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban.

vaol.hu

Fotó: szombathely.hu

A megbeszélésen dr. Nemény András, Szombathely MJV polgármestere, dr. László Győző alpolgármester, Kelemen Krisztián, a Bűnmegelőzési, Közbiztonsági és Közrendvédelmi Bizottság elnöke, valamint dr. Kovács Györgyi, a Szombathelyi Járási Hivatal vezetője és dr. Gyánó Gabriella, járási tisztifőorvos vettek részt – tájékoztatta lapunkat a város kommunikációs vezetője.

Jelenleg a megelőzési időszakban vagyunk. A városvezetés minden szükséges intézkedést megtesz: folyamatos kapcsolatban van az illetékes szervekkel és hatóságokkal, az önkormányzati intézményeknek pedig a szükséges vírusölő hatású kézfertőtlenítő és tisztítószerek beszerzését soron kívül biztosítja.

Minden aktuális hírt megosztanak Szombathely MJV hivatalos Facebook-oldalán, valamint a város honlapján, a szombathely.hu-n is. Ha a koronavírusos megbetegedésekkel kapcsolatosan bármilyen változás áll be, vagy új információ érkezik, azt a fenti felületeken folyamatos tájékoztatást nyújtva azonnal közvetítik a lakosságnak.

Ezen felül javasolják folyamatosan nyomon követni a Vas Megyei Kormányhivatal, valamint a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) honlapján megjelenő információkat. Az NNK ingyenesen hívható zöldszámokat hozott létre a koronavírussal kapcsolatos lakossági megkeresések gyors és szakszerű megválaszolása érdekében:

06-80-277-455

06-80-277-456

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában