Szépségverseny

2020.02.28. 16:24

Lemaradt a Tündérszépek 2020 döntőjéről? – A FEM3 tűzte műsorára

Kíváncsi, hogy alkalmazkodott a körülményekhez, és szerepelt a Vas megyét képviselő Rárkai Petra? Akkor nincs más dolga, mint szombaton bekapcsolnia a tévét.

vaol.hu

Rátkai Petra (balról) képviselhette Vas megyét a Tündérszépek országos szépségverseny fináléjában

Fotó: VN/MW

Nagy népszerűségnek örvendett olvasóink körében a Tündérszépek 2020 elnevezésű szépségversenyünk, amire közel 700 lány jelentkezett szerte az országban. Mint az ismeretes, a Zala megyét képviselő Tótpeti Lili vehette hódította el a címet, a koronát és velejáró fődíjat az országos verseny fináléjában. A győztes éppen a minap vette át annak a Mercedes-Benz A220 4Maticnak a kulcsait, amelyet egy évig használhat a Hovány – budaörsi világelső Mercedes-Benz autókomplexumának jóvoltából.

De talán lehetünk egy kicsit elfogultak, és mondhatjuk azt, hogy számunkra a szombathelyi Rátkai Petra volt a leggyönyörűbb! A döntő végén felkerestük a vasi lányt, aki részletesen mesélt lapunknak arról, hogyan élte meg a szépségverseny különböző szakaszait. Külön kitért a döntőre is, ami nagy élmény volt neki. Az egyébként a nagyon szerény Petra elmondta, hogy a verseny végén egy teljesen más lány néz vissza rá a tükörből, mint előtte. Segített neki visszanyerni elvesztett önbizalmát.

A zsűriben olyan ismert személyek foglaltak helyet, mint a szintén vasi származású Kocsis Korinna, de Orosz Barbara is értékelte a lányokat. A fináléhoz kapcsolódó műsort pedig Harsányi Levente vezette, akit valószínűleg szintén nem kell bemutatni senkinek.

Lemaradt róla, de szívesen megnézné, hogyan versenyzett a 22 gyönyörű hölgy? Kíváncsi, hogy alkalmazkodott a körülményekhez, és szerepelt a Vas megyét képviselő Rátkai Petra? Ha csak az egyik kérdésre igen a válasz, akkor van egy jó hírünk. A FEM3 nevű csatornán szombaton, azaz február 29-én, 19 órás kezdéssel levetítik a Tündérszépek 2020 fináléját. Garantáltan érdemes lesz a tévét a megfelelő csatornára kapcsolni. Ezen a héten már van programja szombaton, de szívesen megnézte volna a finálét? Erre is van megoldás, ugyanis március 7-én szintén levetítik a 60 perces műsort a népszerű szépségversenyről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában