Játék

2020.02.07. 07:00

Mozaikkereső: átadtuk szerkesztőségünkben a nyereményeket

Január 29-én Veszprémben közjegyző és a Szerencsejáték Felügyelet munkatársainak ellenőrzése mellett sorsoltuk ki Mozaikkereső játékunk napilaponkénti nyerteseit. Szerencsés vasi előfizetőinket értesítettük, nyereményeiket csütörtökön személyesen vették át szerkesztőségünkben.

Tóth Kata

Takács Lajos wellnesspihenést, Csiszár Imréné laptopot, Szájer Ferenc 1 millió forint értékű Edenred-kártyát, Vágner Lilla robotgépet, Csihar Gyula pedig robotporszívót nyert.

Fotó: Szendi Péter

Kizárólag hűséges előfizetőink vehettek részt népszerű Mozaikkereső játékunkban. A játékszelvényt, rajta a felragasztott mozaikdarabokkal január 15-ig kellett beküldeniük szerkesztőségünkbe azoknak, akik nap mint nap postaládáikba kapják a Vas Népét és 2019. december és 2020. január hónapban is rendelkeztek érvényes előfizetéssel. Mi sem bizonyítja jobban Vas megye aktivitását, mint hogy Apátistvánfalvától Répcelakig összesen 12 206-an adták postára a mozaikképes szelvényt.

Szájer Ferenc Lőrincz-Farkas Eszter főszerkesztőtől vette át az egymillió forintot érő kártyát
Fotó: Szendi Péter

Tegnap Lőrincz-Farkas Eszter főszerkesztő köszöntötte a szerencséseket. Elsőként a csákánydoroszlói Vágner Lillát, aki a robotgépet nyerte. A daráló, dagasztó, krémkeverő, habverő funkcióban is működtethető csodamasina nagyon jól jön a konyhában Lillának, aki pék-cukrász. A wellnesspihenésnek a csepregi Takács Lajos örülhet. Négycsillagos szállodába, Herceghalomba, az Abacus hotelbe szól az utalvány. Felesége elmondta, mindketten nyolcvan év felettiek, úgy döntöttek, a fiuknak ajándékozzák a pihenés lehetőségét. Az idén először nyertek, de már máskor is küldtek be szelvényt. Tavaly a szomszédjuk egy tévének örülhetett, az idén ők kaptak értékes ajándékot.

Takács Lajos wellnesspihenést, Csiszár Imréné laptopot, Szájer Ferenc 1 millió forint értékű Edenred-kártyát, Vágner Lilla robotgépet, Csihar Gyula pedig robotporszívót nyert.
Fotó: Szendi Péter

A robotporszívót Csihar Gyula vihette haza Hosszúperesztegre. A hasznos háztartási gépnek nyolcvan négyzetméteren lesz majd dolga a házaspár otthonában, részben mentesít a takarítás alól. A laptop szerencsés tulajdonosa a vönöcki Csiszár Imréné lett. Eddig nem használt hordozható számítógépet, de mindig szeretett volna egyet. Most a fia segít beüzemelni, ő pedig használni fogja „az első osztályú” gépet. A viszáki Szájer Ferenc az 1 millió forint értékű Edenred-kártyát nyerte. Már utánanézett, mi mindent lehet vásárolni a kártyával: például házfelújításhoz szükséges dolgokat, nekik most arra lenne leginkább szükségük, de biztosan jut az unokáknak is, mondta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában