aggályos bankkártyahasználat

2020.02.06. 12:36

Nemény András polgármester soron kívüli belső vizsgálatot rendelt el a médiaközpont ügyében

Mint az a polgármesteri hivatalból érkezett válaszból kiderül, dr. Nemény András polgármester csütörtökön soron kívüli belső ellenőrzési vizsgálatot rendelt el a Szombathelyi Médiaközpontnál lefolytatott felügyelőbizottsági vizsgálat során feltárt esetek miatt.

Vas Népe

Feljelentést tett dr. Nemény András polgármester

Fotó: VN

-Egyelőre tájékozódom a Szombathelyi Médiaközpont NKft. ügyében – mondta el kérdésünkre Illés Károly, a közgyűlés Fidesz-KDNP frakciójának vezetője, aki hozzátette: – Lehetséges, hogy fennáll a sikkasztás alapos gyanúja, ezért úgy gondolom, az ügyet csak a nyomozóhatóság tudja tisztázni. Amennyiben indokolt, dr. Nemény András polgármesternek feljelentést kell tennie az ügyben. A vizsgálat ideje alatt pedig a Szombathelyi Médiaközpont NKtft. ügyvezetőjét fel kell függeszteni – tette hozzá a frakcióvezető.

 

Előzmény:

[embed]https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/mediakozpont-vizsgalata-aggalyos-bankartyahasznalatrol-es-szallodai-szamlakrol-ir-a-jelentes-3532374/[/embed]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában