2020.02.25. 08:04
Vasi étteremé az első zöld díj
A Dining Guide Év étterme díjátadó gáláján vasi séfnek is szólt a taps.
Cseh Gábor, CSG, Vas Népe
Fotó: © Cseh Gábor
Az étteremkalauz első alkalommal átadott zöld díját, a Fenntarthatósági Díjat ugyanis az őriszentpéteri Pajta bisztró kapta. Mint azt a méltatásban kiemelték, a Pajtában egész évben kiemelkedő nívójú munka folyik annak érdekében, hogy újra felfedezzék a környék elfeledett alapanyagait, és megvalósítsák a valódi „farmtól az asztalig” koncepciót. A díjat Farkas Richárd, az őriszentpéteri bisztró séfje vette át – aki tavaly ugyanezen a gálán Az év ifjú séftehetsége elismerésnek örülhetett.
A Pajtáról, Farkas Richárdról és csapatáról néhány napja írtunk:
[embed]https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/a-sef-aki-mindig-ilyen-konyharol-almodott-3802404/[/embed]