Fenntarthatósági Díj

2020.02.25. 08:04

Vasi étteremé az első zöld díj

A Dining Guide Év étterme díjátadó gáláján vasi séfnek is szólt a taps.

Nagy Ildikó

Cseh Gábor, CSG, Vas Népe

Fotó: © Cseh Gábor

Az étteremkalauz első alkalommal átadott zöld díját, a Fenntarthatósági Díjat ugyanis az őriszentpéteri Pajta bisztró kapta. Mint azt a méltatásban kiemelték, a Pajtában egész évben kiemelkedő nívójú munka folyik annak érdekében, hogy újra felfedezzék a környék elfeledett alapanyagait, és megvalósítsák a valódi „farmtól az asztalig” koncepciót. A díjat Farkas Richárd, az őriszentpéteri bisztró séfje vette át – aki tavaly ugyanezen a gálán Az év ifjú séftehetsége elismerésnek örülhetett.

A Pajtáról, Farkas Richárdról és csapatáról néhány napja írtunk:

[embed]https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/a-sef-aki-mindig-ilyen-konyharol-almodott-3802404/[/embed]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában