elismerés

2020.03.03. 14:54

A szombathelyi Németh István kiemelkedő munkát végez

Március 2-án, Budapesten adták át a elismerést Németh Istvánnak, az ELTE szombathelyi ügyekért felelős koordinációs rektorhelyettesének.

vaol.hu

Fotó: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, Lenkai Nóra

Az ELTE szombathelyi campusán tavaly februárban alakult meg a hallgatókból, oktatókból és dolgozókból álló Savaria Mentőcsapat, amelynek parancsnoka Németh István, szombathelyi ügyekért felelős koordinációs rektorhelyettes, parancsnokhelyettese Lenkai Nóra, akinek a lakosság védelme érdekében kifejtett kiemelkedő munkája elismeréséül Bognár Balázs, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetője február 28-án, ugyancsak a polgári védelem világnapja alkalmából oklevelet és emlékérmet adott át.

Március másodikán pedig kiemelkedő tevékenysége elismeréseként a Katasztrófavédelem Önkéntes Támogatásáért Emlékérmet adományozott Németh Istvánnak, az ELTE szombathelyi ügyekért felelős koordinációs rektorhelyettesének, a Savaria Önkéntes Mentőcsoport parancsnokának Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere – osztotta meg az egyetem facebook oldalán egy bejegyzésben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában