Kerekesszékre és kezelésre gyűjtenek

2020.03.04. 07:00

Dominik gyógyulását segítik a jótékonysági bál szervezői

Jótékonysági bált tartanak Orsós Domika gyógyulásáért. A befolyt összeget kerekesszékre és a kisfiú gyógykezelésére költik majd.

Lakosi Gabriella

Kerekesszéket szeretnének a babakocsi helyett

Fotó: Unger Tamás

Domika oxigénhiányos állapotban született, károsodott a központi idegrendszere. Fejlődéséről, gyógykezeléseiről többször írtunk már. Most ismét lehetőség adódik támogatni gyógyulását: március 14-én Nemesszalókon a Snack Büfében szerveznek bált. Az Eldo­rado, Wörös, Dömötör Balázs & Rebeka és Kertész Ferike is színpadra lép majd 21 órától. A jegyekből származó bevételt gyógytornára és eszközökre fordítják.

Egy kerekesszéket szeretnének vásárolni – mondta Orsósné Gyöngyike, Dominik édesanyja. Jelenleg egy babakocsit használnak, amit már le kellene cserélni.

Kerekesszéket szeretnének a babakocsi helyett
Fotó: Unger Tamás

A másik nagy álom, hogy részt vehessenek azon a kurzuson, amit egy lengyel professzor rendez Budapesten. Egy különleges gyógytorna módszereit sajátíthatnák el, amivel az eddigi tapasztalatok szerint nagyon jó eredményeket lehet elérni. Ennek ára 700 ezer forint – tette hozzá Orsósné Gyöngyike.

A napi költségek sem alacsonyak, a kisfiúnak rendszeresen szüksége van masszőrre, és bár az iskolában van gyógytorna és úszás, ezen felül is fejlesztésre szorul, ami szintén sok pénzt emészt fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában