ötletes felvétel

2020.03.24. 16:16

Mit üzenne Törőcsik Mari? – Vicces karanténvideót készített az unokája, Járai Máté

Járai Máté bemutatta, mit üzenne Törőcsik Mari a járvány idején. Zseniális videót készített az unoka- írja a ripost.hu.

ripost.hu, vaol.hu

Budapest, 2016. prilis 6. Trcsik Mari, a Nemzet Sznsze s a Nemzet Mvsze cmmel kitntetett, ktszeres Kossuth-, ktszeres Jszai Mari- s Balzs Bla-djas sznmvszn, rdemes s kivl mvsz, a Halhatatlanok Trsulatnak rks tagja a Hogy volt?! cm tv-msor felvteln, az MTVA Kunigunda utcai gyrtbzisnak 3-as stdijban. A msorban a februr 25-n elhunyt Psota Irn, a Nemzet Sznsze cmmel kitntetett, ktszeres Kossuth- s ktszeres Jszai Mari-djas sznmvszn, rdemes s kivl mvsz, a Halhatatlanok Trsulatnak rks tagja szerepeit idztk meg. MTVA Fot: Zih Zsolt

Forrás: MTVA

Fotó: Zih Zsolt

A Velemben élő 84 éves színésznő, Törőcsik Mari megromlott egészségi állapota és a koronavírus kialakult helyzet miatt nem hagyja el az otthonát.

Korábban már megszokta a bezártságot, de az újdonság számára, hogy a családtagok sem látogathatják. Unokája, a 200 első randiból ismert Járai Máté sem mehet el hozzá, ám a színész így is sokat gondol a nagyijára – olvasható a ripost.hu oldalán.

A színházak bezártak ugyan, de a színész otthon is színész. Máté fogta magát, női ruhát húzott és egy kis időre nagymamája bőrébe bújt. Így készítette el azt a vicces videót, amit már sokan kedvelnek az interneten- írja a ripost.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában