VN-RENDEZVÉNY

2020.03.03. 07:00

Tavaszi ruhatárfrissítés kedvezményes árakon – Péntektől vasárnap estig Vas Népe-bevásárlónapok

E hét végén indulhat a tavaszi ruhatárfrissítés: pénteken, szombaton és vasárnap is Vas Népe Bevásárlónapok várják olvasóinkat a Family Centerben és a Praktiker Áruházban.

Tersztyánszky Krisztina

A kedvezmények érvényesítéséhez szükséges kuponokat szombati lapszámunkban találták olvasóink Fotó: VN-archív

Fotó: © Unger Tamás

A kedvezményes vásárláshoz szükséges kuponokat ­február 29-i, szombati számunkhoz mellékeltük, ezeket ne felejtsék el magukkal vinni! A ruházati üzletek 15–60 százalékos kedvezményt kínálnak mindhárom napon. Elegáns öltönyökhöz és meleg pulóverekhez harmincszázalékos kedvezménnyel hozzájuthatunk, aki pedig beszerezné a következő télre a meleg kabátot, az ezt negyven százalékkal olcsóbban megteheti.

A kedvezmények érvényesítéséhez szükséges kuponokat szombati
lapszámunkban találták olvasóink Fotó: VN-archív

Több üzlet is húsz százalékkal kevesebbért adja a cipőket és a táskákat. Ugyanilyen árengedménnyel juthatunk hozzá a tavaszi dzsekikhez, mellényekhez, pulóverekhez, az Adidas termékekhez. A Praktikerben a vásárlás végösszegéből vonnak le tizenöt százalékot – ha nem kiárusított, tartósan alacsony árú vagy készletkisöpréses terméket választottunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában