Polgári Egyesület

2020.03.02. 10:00

Telt ház a szombathelyi évértékelőn

Vacsorával egybekötött évértékelőre gyűltek össze szombat délután a Polgári Egyesület Szombathelyért tagjai a Martineum Felnőttképző Akadémián.

Vas Népe

Horváth Csaba számolt be az egyesület tavalyi munkájáról

Fotó: Szendi Péter

Szinte telt ház volt a Polgári Egyesület Szombathelyért évértékelőjén, amelyen tiszteletét tette többek között dr. Széll Kálmán professzor, nyugalmazott főorvos, az egyesület tiszteletbeli elnöke, dr. Puskás Tivadar korábbi polgármester, dr. Hende Csaba országgyűlési képviselő, az Országgyűlés törvényalkotásért felelős alelnöke, dr. Balázsy Péter, Vas megye főjegyzője, Ágh Ernőné, a Vas Megyei Kormányhivatal főigazgatója, Lechner Ferenc, az 56-os Szövetség Országos elnökségének tagja.

A résztvevők előbb beszámolót hallgattak meg Horváth Csaba elnöktől a Polgári Egyesület tavalyi munkájáról. Majd a Magyarok a Kárpát-medencében címmel adott önálló estet Benkő Péter Jászai Mari-díjas színművész. Az ünnepi vacsora előtt Hende Csaba mondott köszöntőt.

Horváth Csaba számolt be az egyesület tavalyi munkájáról
Fotó: Szendi Péter

– Tizennyolc éves lett idén a Polgári Egyesület Szombathelyért. Ha tehetem, minden rendezvényükön részt veszek, hiszen annak idején én voltam a polgári körök országos koordinátora. Tavaly az Év civil szervezete díjat kapta meg az egyesület – emelte ki.

A rendezvényt a résztvevők közötti jókedvű, kötetlen beszélgetés zárta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában