koronavírus

2020.04.02. 10:00

Hegyfaluban vigyáznak az idősek biztonságára

Hegyfalu Gagyi Levente szoros kapcsolatot ápol a településsel, ahol felnőtt, ahol iskolába járt. Megyei képviselőként most saját keretéből mosógépet vásárolt az idősek otthonának.

A mosógép átadása. Horváth Zoltán műszaki vezető, Hermánné Bedics Rita igazgató és Gagyi Levente képviselő

Fotó: Vas Népe

– Ezer szállal kötődöm Hegyfaluhoz, ahol húsz évig éltem. Itt nőttem fel, ide jártam általános iskolába. Azóta is szoros kapcsolatot ápolok a településsel – mondja Gagyi Levente, hozzátéve:

A mosógép átadása. Horváth Zoltán műszaki vezető, Hermánné Bedics Rita igazgató és Gagyi Levente képviselő
Fotó: Vas Népe

 

– Megyei képviselőként rendszeresen juttatok el ajándékokat a helyi intézményeknek. A mostani nehéz időszakban is fontosnak tartom, hogy mindenki a maga eszközeivel segítsen. Ezért döntöttem úgy, hogy képviselői keretemből mosógépet vásárolok az idősek otthonának. Most különösen fontos, hogy megbecsüljük időseinket, akik talán a legkiszolgáltatottabb helyzetbe kerültek. Tisztelettel gondolok az otthon dolgozóira, akik a krízis idején is mindent megtesznek azért, hogy a hegyfalui idősek továbbra is biztonságban legyenek. Köszönet mindnyájuknak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában