Ajánló

2020.04.20. 20:22

Jótékonyság, magánrendelés, munkaügyek – a Vas Népe keddi számában

A Vas Népe holnapi számában: Három adakozó magánember mutat példát Nardán jótékonyságból. Körmenden maradt a piros-feketék amerikai centere, Travis Taylor. Fizetés nélküli szabadság: de milyen feltételekkel? Ügyvéd válaszolt kérdéseinkre.

VN

Bár a vírus terjedése jelentős terhet ró az egészségügyben dolgozókra, az élet a magánrendelőkben sem áll meg. Körképünkből kiderül, hogy többségük zavartalanul fogadja továbbra is pácienseiket.

Így jótékonykodnak Nardán: Csercsics Zoltán egy szürkemarha húsát ajánlotta fel, Száraz Ádám számítógépet adott, Subsits Viktória felajánlása, hogy ingyen készít az egészségügyi dolgozóknak frizurát.

A koronavírus-járvány miatt sokakat határozatlan időre fizetés nélküli szabadságra küldtek. Ez beleszámít a ledolgozott munkaidőbe? Mi történik, ha egy munkavállaló nem írja alá az erről szóló szerződésmódosítást? Felmondhatnak neki emiatt? Dr. Asztalos Dóra ügyvéd válaszolt.

A kosárlabda-bajnokság kényszerű befejezése után Körmenden maradt a piros-feketék amerikai centere, Travis Taylor. Ennek egyik oka, hogy a játékosnak komoly európai kötődése is van, felesége osztrák, így már itt is otthon érzi magát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában