járvány

2020.04.07. 10:19

Kapás Boglárka biztos benne, hogy szerelme is elkapta a vírust

Hiába produkált negatív vírustesztet Kapás Boglárka párja, Telegdy Ádám, azóta alighanem már ő is megfertőződött- írja a borsonline.hu.

borsonline.hu

Forrás: Facebook

Egy hete derült ki, hogy pozitív lett Kapás Boglárka koronavírustesztje, de szerencsére azóta is jól érzi magát. A világbajnok úszó az M4 Sportnak elmondta, habár párja, Telegdy Ádám negatív koronavírustesztet produkált, szerinte már ő is megfertőződött- olvasható a borsonline.hu oldalán.

– Együtt élünk, azt mondták,

MARADJON ITT, MERT VALÓSZÍNŰLEG ÁLTALAM Ő IS FERTŐZÖTT.

Neki negatív lett az a tesztje, ami nekem pozitív, de szinte biztos, hogy már ő is elkapta, már biztos pozitív.

Kapás Boglárka az Eötvös Loránd Tudományegyetem pszichológia szakos hallgatója, és a tanulmányai segítenek neki átvészelni a helyzetet. Azt mondta, kifejezetten jól sikerült a felkészülése, de már nem kesereg azon, hogy ez semmit sem ér.

– Nem kell, és nem is szabad keseregni azon, hogy mi történt, mert ezen nem tudunk változtatni. Ezt el kell fogadni, tovább kell lépni, el kell gondolkozni azon, hogy mi a következő lépés, mire készülünk most. Én azzal vigasztalom magam, hogy ha egyszer elértem egy ilyen formát, akkor menni fog még egyszer – mondta Kapás a Ripostnak.

Forrás: borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában