Vas Népe Anyák napja

2020.04.18. 10:00

Lepd meg anyut és ereszd ki a hangod a karanténból! – Jelentkezz!

Összeáll Vas megye legnagyobb online kórusa.

vaol.hu

Azt már sajnos mindannyian tudjuk, hogy ez az anyák napja más lesz. A Vas Népe és a vaol.hu elhivatott, hogy a nehéz helyzetben is segítse olvasóit. Ha már egy-egy megható pillanatot, egy kis mosolyt csalhatunk olvasóink arcára, boldogok leszünk. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy valami rendkívüli dologba vágjuk a fejszénket. Örömzenélésre hívjuk a gyerekeket, fiatalokat, hogy összeállhasson a megye legnagyobb online kórusa. Ha szeretsz énekelni és tudsz is, még nem múltál el 16 éves, akkor a itt a helyed. Persze csak virtuálisan. Nincs más dolgod, mint megtanulni Rúzsa Magdi: Tejút című dalát.

A dalt itt találod:

Ha ezzel megvolnál, vedd fel videóra, majd töltsd fel a VIDEA videómegosztó portálra. Ehhez – ha még nincs videa-fiókod – először regisztrálnod kell. A videó feltöltését követően másold ki a videó URL-jét, erre szükség lesz a jelentkezési űrlap kitöltésekor.

Amit kérnünk tőled, hogy az eredeti dal alapján énekelj! Fektesd el a kamerát a felvétel előtt és használj fülest, hogy a háttérben ne hallatszódjon a zene. Ja és persze figyeld a vaol.hu-t május 3-án 18 órakor. Lepd meg anyut és ereszd ki a hangod a karanténból!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában