Maradjon képben a vaol.hu-val!

vaol.hu

Kedves Olvasóink!

A hetek óta tartó rendkívüli járványhelyzet alapjaiban változtatta meg mindannyiunk életét. Jelenleg nem tanácsos kimozdulni otthonról, de mégis akadnak olyan helyzetek, amikor szükséges, hiszen az életünk ettől még nem állt meg; otthoni mindennapjainkhoz is sok fogyasztási cikkre van szükségünk és bizonyos szolgáltatásokat is igénybe kell vennünk, ha az élet úgy hozza.

Azt viszont be kell látni, hogy a járvány a vállalkozások életét és a vásárlási szokásokat is egyaránt átalakította. Szerencsére ebben a mindenki számára nehéz időszakban országszerte tapasztaljuk az összefogás erejét, aki teheti igyekszik segíteni a lehetőségeihez mérten.

A vaol.hu is ezt teszi, mától induló #maradjképben oldalunkon keresztül igyekszünk a vírus okozta zűrzavarban segítséget nyújtani Önöknek, átláthatóbbá tenni a helyi vállalkozások helyzetét, aktuális kínálatát, szolgáltatási körének esetleges átalakulását.

Segítségnyújtási szándékunk kétirányú: nem titkolt célunk, hogy ezzel a megjelenési lehetőséggel a helyi vállalkozásokat helyezzük előtérbe, közreműködve ezáltal abban, hogy talpon maradjanak a nehéz helyzet ellenére, olvasóinknak pedig abban, hogy megtalálják és vásárlásukkal támogathassák azokat a helyi kisvállalkozókat, akik minden nehézség ellenére kitartanak.

Ezért hívtuk életre #maradjképben oldalunkat, ahol összegyűjtöttünk számos olyan helyi vállalkozást, amelynek termékei és szolgáltatásai továbbra is elérhetők. Megtalálják itt azokat a cégeket, amelyek házhoz szállítással szolgálják ki vásárlóikat, s azokat is, amelyek karitatív felajánlásokkal, szolgáltatásokkal járulnak hozzá életünk megkönnyítéséhez.

Jó böngészést kívánunk!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában