Mérlegelik Körmenden a Várkert lezárását

Bebes István, Körmend polgármestere közösségi oldalán osztotta meg az alábbi bejegyzést, amely szerint még egy hétig hosszabbítják a korlátozásokat Körmenden.

vaol.hu

Bebes István polgármester

Fotó: VN-archív

Az Öregek Napközi Otthonában, és az ugyanebben az épületben élők továbbra sem hagyhatják el az épületet, számukra a bevásárlást Körmend Város Önkormányzata szervezi meg. Az ingatlan területére csak a város alkalmazásában álló személyek léphetnek be.

A piacon továbbra is csak szájmaszkban árusíthatják termékeiket az árusok, a vevők pedig csak úgy léphetnek a piac területére, ha szájmaszkot viselnek.

„A városban a játszóterek, sportpályák továbbra sem látogatóhatóak, azok lezárását fenntartjuk. A látogatási tilalom a Dózsa György utcában újonnan kialakított játszótérre és közparkra, valamint az Ady Endre utcai egykori sportpálya területére is vonatkozik. A látogatási tilalom betartását a Rendőrség és a Polgárőrség ellenőrzi.” – írja a polgármester bejegyézésében.

 

A Várkert lezárását mérlegelni fogják, ugyanis az elmúlt héten a park területén többször is rögtönzött szórakozóhelyek alakultak itt, tömegesen megsértve ezzel az elrendelt kijárási korlátozásokat – derül ki a bejegyzésből.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában