Ajánló

2020.04.03. 20:29

Nehéz helyzetben az őstermelők – a Vas Népe szombati számában

A Vas Népe szombati számában írunk arról, hogy nehéz helyzetbe kerültek az őstermelők. Frontvonalban rovatunkban ezúttal egy futárcég alkalmazottaival beszélgetünk. Hétvége mellékletünkben pedig olyan emberekkel beszélgettünk, akik a járványveszély idején otthon maradva alkotó módon viszonyulnak a több szabadidőhöz

Vas Népe

Múlt héten felkerült a létfontosságú cégek listájára a répcelaki székhelyű Linde Gáz Magyarország Zrt. Magyarország egyik legnagyobb ipari és egészségügyi gázgyártója jelentős szerepet vállal a 150 koronavírusos beteg befogadására alkalmas kiskunhalasi mobil járványügyi kórház kivitelezésében is.

A helyi piacok bezárásával nehéz helyzetbe kerültek az őstermelők is. Megkérdeztünk egy sajtkészítőt és egy húsfeldolgozót, milyen túlélési technikáik vannak.

 

Egy nemzetközi futárcég szombathelyi kirendeltsége engedett bepillantást mindennapjaiba a járvány idején.

Olyan embereket keresünk, akik a járványveszély idején otthon maradva alkotó módon viszonyulnak a több szabadidőhöz, például nekiálltak festeni, barkácsolni, valamit, bármit saját kezűleg létrehozni. Ezúttal három hölgy kreatív időfelhasználását mutatjuk be.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában