Ajánló

2020.05.07. 20:38

A Vas Népe pénteki számában: Milyen az élet hét gyerekkel otthon?

A járvány legfontosabb hírei mellett írunk arról is, hogy a sárvári katolikus iskola kétmilliárd forintos iskolabővítése után ismét avatásra készül az egyház.

VN

Az apa a munkahelyén dolgozik, felesége otthonról tanít. A legkisebb gyerekük nagy óvodás, a legidősebb egyetemista, korban közöttük további öt testvér és egy unokatesó. Milyen az élet hét gyerekkel otthon? Hogyan élik meg a digitális távoktatást egy nagycsalád tagjai? Kiből mit hoz ki az összezártság? Tóthékat kérdeztük.

Vajon több munkája van ezekben a hetekben a betegjogi képviselőnek? Hogyan érhetjük el és miben tud segíteni? A területileg illetékes képviselőt, dr. Dóczi Zsuzsannát kérdeztük.

Vas megye nagyobb városaiban érdeklődtünk: élnek-e a kormányrendelet adta lehetőséggel, megnyitják-e, és ha igen, milyen feltételekkel az önkormányzati sportlétesítmények kapuit?

A sárvári katolikus iskola kétmilliárd forintos iskolabővítése után ismét avatásra készül az egyház. A Szent László-templom szomszédságában hamarosan befejeződik az plébániaépület felújítása és elkészül az annunciáta nővérek zárdája is.

Írunk arról is, hogy Dozmat határában kialakított új víztározó nemcsak a madarak számára vonzó, a szép fekvésű tó a környék lakosságának érdeklődését is felkeltette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában