programok

2020.05.22. 11:00

Búcsúszippantás a Hegyilevegőből

A kormány fokozatosan oldja fel a járványhelyzetben életbe léptetett korlátozásokat, így szombaton az online megszervezett Maradj Otthon Fesztivál is véget ér – azonban a zárónapra, szombatra is nagy dobást tartogatnak: a Bagossy Brothers Companyvel közösen hozzák nappalinkba a Hegyilevegő Online Fesztivált rengeteg kedvenccel és új arcokkal.

Polgár Patrícia

A Bagossy Brothers Company tagjai a barátaikat hívták meg a virtuális találkozásra Fotó: VN/Gábor Lajos

A csaknem kétórás műsorban 19 produkciót láthat majd a közönség. A fesztivál különlegessége, hogy a fellépőket – akik valamennyien a saját otthonukból jelentkeznek be – a Bagossy Brothers Company tagjai kapcsolják, illetve konferálják majd fel.

A Bagossy Brothers Company tagjai a barátaikat hívták meg a virtuális találkozásra Fotó: VN/Gábor Lajos

A Hegyilevegő Online Fesztivál fellépői között olyan ismert magyarországi és erdélyi zenekarokat vagy zenekarok frontembereit láthatjuk-hallhatjuk, akikkel Bagossyék baráti kapcsolatot ápolnak – áll az esemény leírásában. A fellépők között lesz tehát a 30Y-os Beck Zoli; Csorba Lóci, a Lóci Játszik zenekar frontembere, Boros Csaba és Peti a Republicból, valamint a Margaret Island – ám nem titkolt célja a műsornak, hogy bemutasson a nagyközönségnek kiemelkedő erdélyi zenekarokat is. A Hegyilevegő Online Fesztivált május 23-án 19 órától élőben közvetíti a Maradj Otthon Fesztivál – amelynek szervezői napközben sem hagyják program nélkül nézőiket: a közönség virtuálisan találkozhat az online rendezvény felolvasóival, lesz Divat PLACC-bejelentkezés, valamint Lotfi Begi és Andro is elhozza legjobb mixeit. Aztán legközelebb nem online, hanem talán valahol máshol találkozunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában