Völgyhídi Vásár

2020.05.06. 07:00

Elmarad a vásár Nagyrákoson – Ez lett volna a huszadik a völgyhídnál

Az őrségi településre minden évben rengeteg vendéget vonz a Völgyhídi Vásár, amelyet idén július 3. hétvégéjén, július 18-19-én rendeztek volna meg a településen.

Nemes Judit

Baksa Eszter a tavalyi rendezvény egyik tárlatán Fotó: VN-archív

Fotó: © Unger Tamás

A koronavírus-járvány idején rögzített és érvényben lévő rendeletek értelmében nem lehet egyelőre rendezvényeket tartani Magyarországon. A program törlését kedden hivatalosan is bejelentették a vásár hivatalos Facebook-oldalán.

Baksa Eszter a tavalyi rendezvény egyik tárlatán Fotó: VN-archív

– Mindent leszerveztünk a hangosítástól, a fellépőkön át a köszöntőig, azonban a jelenleg érvényes rendelet alapján idén vissza kellett mondanunk a rendezvényt. A mostani lett volna a huszadik alkalom, amelyre hazahívtuk volna a településről elszármazottakat, szerettük volna megvendégelni őket – mondta el Némethné Baksa Eszter polgármester, hozzátéve: nagy fájdalma ez a nagyrákosiaknak, hiszen már hozzátartozik a falu életéhez a vásár. Bár az idén az Őrségben is sok kedvelt rendezvény, elmarad, bíznak abban, hogy az őszi eseményeket már biztonsággal meg lehet majd tartani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában