Ajánló

2020.05.27. 20:34

Még több olvasnivalót talál a Vas Népe csütörtöki számában

Húsz oldalban hozzuk el Vas megye legfontosabb híreit csütörtökön.

VN

Kormánytámogatásokról, Szombathely fejlődéséről és a baloldali városvezetéssel való együttműködésről is kérdeztük dr. Hende Csabát, a megyeszékhely országgyűlési képviselőjét.

Enyhülés mutatkozik a járványügyi szabályokban, de az idősotthonokban tovább él a kijárási korlátozás és a látogatási tilalom. Milyen lehetőségek vannak a hozzátartozókkal való kapcsolattartásra? Csepregen jellemző, hogy a hozzátartozó odamegy a kerítéshez, és azon át beszélget a bentlakóval az előírt két méter távolságot megtartva. Vasegerszegen az utcára nyíló étteremablakon át kommunikálnak az idősek.

Sok rendezvény, köztük koncertek, fesztiválok elmaradnak a járványhelyzet miatt, a szervezők törhetik a fejüket a túlélési megoldásokon. A szakma megmentésére mozgalom indult.

Múltidézővel is jelentkezünk holnapi számunkban: Húsz évvel ezelőtt Waldorf-iskolát álmodtak a Sorok utcába az egykori bölcsőde épületébe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában