civil sajtóreggeli

2020.06.10. 07:00

Ingyenes esélyórák, éjszakai teljesítménytúrák

Az online tér helyett újra személyes találkozóra hívta a média képviselőit a Vas Megyei Civil Információs Centrum. Június 9-én 9 órakor a Kőszegi utcai Kilences Kávézó és Kultfood adott helyet a civil sajtóreggelinek.

Tóth Kata

Fotó: Horváth Balázs

Gorza Norbert, a Vas Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház irodavezetője nyári tábori ingyenes esélyórákat ajánlott. Az általános tolerancia­órák célja, hogy a résztvevők jobban elfogadják magukat és kortársaikat. De lehetőség van arra is, hogy a fogyatékkal élők élethelyzetével ismerkedjenek, vagy hogy hiteles emberektől halljanak a romák nehézségeiről.

 

Gombos Kálmán a Vasi Vándorok Sportegyesület nyári teljesítménytúráit ismertette: június 27-én lesz a Kőszegi Csillagok éjszakai túra 20, 10 és 5 kilométeren. Aznap a Trianoni Határok 33 túrára gyakorlott vándorok jelentkezzenek. Simon Ádám a H+ Média és Kulturális Egyesület elnökeként a Vas megyei civil programtervező felület újdonságairól beszélt. A civilnaptar.hu oldalon jelentkezhetnek a szervezetek.

A sajtóreggeli helyszínén újragondolt hagyományos ételeket fogyaszthatunk. Katona Izabella mutatta be az éttermet, amely helyi termelők alapanyagait használja, és az egyes fogásokat kulturális élményekkel fűszerezve kínálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában