Augusztus 15-éig lehet visszaküldeni az íveket

2020.07.31. 07:00

A turizmusról is szól a nemzeti konzultáció

Online töltötte ki a nemzeti konzultációs kérdőívet Belencsák István, aki másokat is arra biztat, mondják el véleményüket a feltett kérdésekben.

Markó Petra

Belencsák István feleségével, Belencsákné dr. Molnár Judittal és kisfiúkkal

Fotó: Jámbori Tamás

A koronavírus-járvány az idei év első felében példátlan helyzet elé állította a világ összes országát. Magyarországon a hozott intézkedéseknek köszönhetően sikerült a járványt kordában tartani, azonban egyre inkább beigazolódni látszik, nem lélegezhetünk fel és nincs vége az egésznek – mondta el kérdésünkre Belencsák István, Körmend alpolgármestere. Hozzátette: – Most tombol a nyár és sokan a felhőtlen pihenésüket töltik, mégis minden eshetőségre fel kell készülni.

Belencsák István feleségével, Belencsákné dr. Molnár Judittal és kisfiúkkal Fotó: Jámbori Tamás

Belencsákné dr. Molnár Judit a kérdőív kapcsán arról beszélt, mennyire fontos, hogy minél többen részesítsék előnyben a belföldi turizmust, hiszen Magyarországon is megvannak azok a még felfedezetlen tájak, ahol tartalmas kikapcsolódásban lehet része mindenkinek. A konzultációs ív egyik pontja éppen erre fókuszál, ami nemcsak az egészségünknek, hanem a gazdaság újraindításának is az egyik záloga lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában