13 szervezetet

2020.07.16. 07:00

Civileket támogattak Vépen

Összesen 6 millió 140 ezer forintra nyújtottak be az önkormányzathoz támogatási kérelmet a civil szervezetek. Legutóbbi ülésén a képviselő-testület elfogadta az igényeket.

Tóth Kata

Auer Ádám, a vépi futballcsapat védője; a sportszervezet is kapott támogatást

Fotós: Unger Tamás

Tizenhárom civil szervezetnek ítéltek támogatást a képviselők. 3 millió 500 ezer forintot a Vép Városi Sportegyesület kap, 750 ezer forint illeti a Vép-Bozzai Önkéntes Tűzoltó Egyesületet, 300 ezer jut a Jáde Hastánc Klubnak, 250 ezer a Vépi Polgárőr Egyesületnek, 200–200 ezer forint a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület Vépi Csoportjának, a Plébániai Karitásznak és a TEVE Baráti Körnek; 150 ezer forintot igényelt a Hatos iskola szülői közössége, a Bóbita Óvodai Egyesület, a Nefelejcs Nyugdíjas Klub. 120 ezer forint jut a Tudás Fája Közalapítványnak, a Vépi Öregfiúk Labdarúgó Szakosztálynak és 50 ezer a Foltvarró Körnek.

Auer Ádám, a vépi futballcsapat védője; a sportszervezet is kapott támogatást
Fotó: Unger Tamás

– A civil szervezetek részt vesznek a városi rendezvényeken, megmutatják magukat a település érdekében – fogalmazott Kovács Péter polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában