Online csatornák

2020.07.10. 07:00

Jön a Nádasdy Virtuál

A Nádasdy Történelmi Fesztivált az idén Nádasdy Virtuál 2020 néven rendezik meg: ez lesz a világ első virtuális történelmi fesztiválja, amely online csatornák segítségével igazítja el látogatóit a különböző idősíkokban.

Pajor András

Július 13-ától megelevenedik a virtuális térben a Nádasdy Történelmi Fesztivál múltja. Ahogy közeledik a július 18-i hétvége, úgy sűrűsödnek a történések is az online közösségi térben. A Nádasdy Ételmustrát sem a Várparkban tartják, hanem a csapatok szabadon választott helyszíneken főzik meg a nevezett ételeket a július 17-i határidőig. Nyílt tűzön kell elkészíteniük az ételeket kizárólag fém-, fa- és kerámiaeszközök használatával, fényképet kell készíteniük a csapatról és a kész ételről, tálalva. A fotókat a [email protected] címre kell beküldeniük július 17-én éjfélig. A VárRun 2020 virtuális lovagi próbát ugyancsak rögzíteni kell.

Részletek a www.nadasdyfesztival.hu oldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában