izgalmas egy esküvő volt

2020.07.17. 06:50

Lakodalomból a rendőrkapitányságra

Meglehet, a menyecskeruha sem került elő a lukácsházi kilátónál június végén megtartott lakodalomban, a násznép egy része ugyanis a Kőszegi Rendőrkapitányságon töltötte az éjszakát.

Vas Népe

Fotó: pixabay.com

Nemcsak Lukácsháza, Vas megye is túlságosan kis hely ahhoz, hogy titokban maradjon egy-egy „sztori”. Így az a június végén megrendezett lakodalom is sok helyen beszédtéma, amely állítólag verekedésbe fulladt. A balhé éjfél előtt tört ki: azt beszélik, hogy az ifjú férj fiútestvérei – akik állítólag rendőrök –, az újdonsült feleség lánytestvérét inzultálták, a lányt pedig meg akarta védeni a barátja.

Arról, hogy ki ütött először: a rend­őrök vagy a lány barátja, természetesen többféle történet kering, mint ahogy azt is beszélik, hogy a két rendőrt felfüggesztették beosztásából.

Az viszont a Központi Nyomozó Főügyészség által is megerősített tény, hogy az ügyben a Győri Regionális Nyomozó Ügyészség rendelt el nyomozást garázdaság vétsége miatt – márpedig ők csak egyenruhások érintettsége esetén nyomoznak.

Virág János lukácsházi polgármester is hallott az esetről. Tőle tudjuk, hogy az önkormányzat június 27-ére szabályos szerződéssel bérbe adta a tájpincét egy negyvenfős lakodalomra. Azt is elmondta, hogy a bérbevevő nem lukácsházi lakos, az esküvőt pedig feltehetően egy másik helyszínen tartották, és Lukácsházára csak az azt követő vacsorára érkeztek a vendégek.

A vacsorát megették, ám a menyasszonytánc valószínűleg elmaradt: az ifjú pár és a násznép egy része ugyanis a kőszegi rendőrkapitányságon töltötte az éjszakát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában