fejlődés

2020.07.14. 07:00

Teszt alatt van a betegelőjegyzési rendszer Szombathelyen

Betegelőjegyzési és betegbehívó rendszer működik tesztjelleggel péntek óta a Markusovszky Egyetemi Oktatókórház Rendelőintézetének három szakrendelésén: a foglalkozás-egészségügy, az audiológia és a tüdőszűrés érintett.

Tóth Kata

Tessék belépni! A betegfelvételi iroda munkatársai segítenek

Fotó: Unger Tamás

Ha időpontot foglalnánk, hétköznap 7 és 15 óra között tehetjük meg a betegfelvételi iroda telefonszámain: a szakrendelésekre a 06-94-515-644, 06-94-311-542/5644 vagy 3358-as melléken, a tüdőszűrésre, tüdőgondozóba a 06-94-311-268-os számon lehet bejelentkezni, de személyesen is kérhetünk időpontot. Az előjegyzett betegeknek a vizsgálat napján a megérkezéskor hívószámot kell kérniük: a betegfelvételi iroda munkatársai segítenek, de a betegfelvételi automatát is használhatják.

Tessék belépni! A betegfelvételi iroda munkatársai segítenek
Fotó: Unger Tamás

A betegfelvételi irodánál be kell mutatni a tajkártyát, a személyazonosító okmányt és – ha beutalóköteles rendelést veszünk igénybe – a hiánytalanul kitöltött beutalót is. Amikor megjelenik a hívószám a kijelzőn, akkor lehet bemenni a rendelőbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában