Programok

2020.07.03. 07:00

Vas megyei fúvósok űzik messze a vírust

Koronavírus-űző közös térzenélésre és -táncolásra hívja tagjait a Magyar Fúvószenei és Mazsorett Szövetség július 5-ére.

Polgár Patrícia

Minden fúvóst várnak július 5-én, vasárnap a szombathelyi Fő térre

Fotó: VN-archív

A Magyar Fúvószenei és Mazsorett Szövetség elnöksége és tagszervezetei úgy döntöttek, szeretnék az elmúlt időszak nehézségeit egy nagyszabású rendezvénnyel elfeledtetni. Így meghívták a szövetség minden tagját július 5-ére, a 17 és 20 óra közötti idősávban egy országos, egy időben történő együtt zenélésre és táncolásra. Az Újra miénk a tér! című megmozduláshoz csatlakozott – bár kicsit korábbi időpontot választottak – Szentgotthárd Város Fúvószenekara, a koncert ma 19 órakor kezdődik a Széll Kálmán téren.

Július 5-én délután öt órakor a csepregi Promenádra várja közös menetre és térzenére Csepreg Város Fúvós­zenekar és a város mazsorettcsoportjai. Szinén 17 órakor zenél a Körmendi Fúvószenekar Körmend Fő terén.

Minden fúvóst várnak július 5-én, vasárnap a szombathelyi Fő térre
Fotó: VN-archív

Este hat órakor lép fel Szombathely Város Koncert Fúvószenekara a szombathelyi Fő téren, amelyre minden szombathelyi fúvós- és ütőszenészt is várnak. Az egyesített zenekarba való csatlakozás feltétele a július 4-én, Szombathely Város Fúvószenekarának próbatermében (Pásztor u. 1.) 18 órakor kezdődő próbán való részvétel. Sárváron a Hild parkban, szintén 18 órakor zenél a Sárvári Koncertfúvószenekar, mialatt a Sárvári Mazsorett Együttes produkcióját láthatjuk.

A kőszegi Jurisics téren hallhatjuk Kőszeg Város Fúvószenekarának koncertjét este hat órakor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában