Kulturális fesztivál

2020.08.22. 09:30

A Hétrétországban Szabó Balázs is fellépett

Szerdán Szabó Balázs Bandája, csütörtökön Szirtes Edina Mókus, pénteken pedig az Ivan & the Parazol volt az őrségi kulturális fesztivál, a Hétrétország esti fellépője. Az őriszentpéteri Malom környékén, valamint a környező településeken augusztus 15. óta zajlanak az események.

zaol.hu/vaol.hu

Szabó Balázs az őriszentpéteri színpadon

Fotó: Gyuricza Ferenc/ZH

Ugyan az idei Hétrétország a pandémiás helyzet miatt több okból is rendhagyóra sikeredett, ám ezen a hétvégén már a megszokott metódus mellett zajlanak az események. A kultúra számos területét érintik a programok. A kiállítások, színházi események, pódiumműsorok és templomi hangversenyek mellett könnyűzenei koncertek is várják az érdeklődőket, utóbbiak egy része az 500 fős létszámkorlát miatt telt házzal zajlott.

Szabó Balázs az őriszentpéteri színpadon Fotó: Gyuricza Ferenc/ZH

A vasárnapi zárórendezvényeknek Szentgyörgyvölgy ad otthont. Délelőtt fél 11-től óriásbábok lepik el a zalai község utcáit, 11 órától Szokolay Dongó Balázs és Fábri Géza zenél a katolikus templomban, míg délután előbb a Vox Savariae kórus, majd Kollár-Klemencz László, Farkas Róbert és Dargay Marcell műsorát tartják meg a református templomban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában