konzultáció

2020.08.05. 07:00

A kultúrával kapcsolatban végzett felmérést a Pannon Kapu Kulturális Egyesület

Július 30-án ünnepelte 15. születésnapját a Pannon Kapu Kulturális Egyesület. Ebből az alkalomból „kultúrkonzultációra” hívták a városlakókat.

Tersztyánszky Krisztina

A korábbi esztendők megszokott rendjét felborította a koronavírus-helyzet, s ez kihat a további évekre is. Ez adta az ötletet, hogy a város lakóival együtt új lehetőségeket kutassanak, megkérdezzék, mi tetszik nekik, vagy min kellene változtatni a kulturális életben.

Az idei nagy rendezvényeket (Szerelmesek Fesztiválja, Történelmi Napok) nem lehetett megtartani. A karantén ideje alatt az egyesület

munkatársai online formában jelentkeztek, azóta pedig kisebb programok megszervezésével kezdik újra felébreszteni az érdeklődést.

Kávéházi esték és a térzenék mellett a 31 éves múlttal rendelkező Hopplá Fesztivált ötszáz fős limittel már meg is rendezték

a hétvégén. A konzultációra kérdő ívet állítottak össze, amelyben kíváncsiak voltak arra, hogy mely rendezvényeket szeretik a legjobban, milyen jellegű programokból fogadnának szívesen többet, illetve hogy honnan informálódnak a kikapcsolódási lehetőségekről az emberek.

A nap folyamán 131, a közterületeken megszólított szentgotthárdi töltötte ki a kérdőívet, amely nagyban segíti a jövő évi rendezvényszervezői munkát. A válaszok teljes kielemzése még folyamatban van, amint az összesítések elkészülnek, azok eredményeit a PKKE honlapján és közösségi oldalán is közzéteszik majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában