esküvő

2020.08.07. 20:00

A vasi modell, Simon Marcsi nemsokára kimondja az Igen-t

Simon Mária, avagy, ahogy sokan ismerik Simon Marcsi korábban megnyerte a Victoria's Secret magyarországi versenyének fordulóját, a világversenyen pedig második helyezést ért el. Most pedig élete legszebb napjára készül.

vaol.hu

Kapcsolatuk során gyönyörű helyszíneken jártak

Fotó: Simon Mária

- Egy éve, augusztus 18-án kérte meg a vőlegényem, Tomi a kezem. Épp utaztunk amikor egy privát szám jelent meg a kocsi kijelzőjén amit az autó automatikusan kihangosított. Bemutatkozott egy ékszergyártó cég és elmondta, hogy megkapták az emailt a jegygyűrűvel kapcsolatban. A párom először próbálta tagadni és jelezni hogy ez egy téves hívás a telefonos hölgynek viszont ez nem esett le, visszamondta az email címet és nem jutott eszébe, hogy esetleg rosszkor telefonál – meséli Marcsi az eljegyzés előzményével kapcsolatos kis bakit. – A párom nagyon mérges volt és megköszönte, hogy lebuktatták előttem. Láttam rajta, hogy nem így tervezte, és minden terve romokba dőlt ezért nem firtattam, nem is beszéltünk róla.

Az életben nem minden úgy zajlik, ahogy eltervezzük, így volt ez Marcsiék esetében is, párjának, Tominak újra kellett tervezni az eljegyzést, ami így családiasabb hangvételű lett, de ugyanolyan boldoggá tette Marcsit:

- Az előbbi incidens után két héttel egy családi összejövetelen voltunk ahol váratlanul elmesélte a “vicces sztorinkat” és egyszer csak letérdelt előttem amire egyáltalán nem számítottam. Tudja, hogy mennyire fontos a családom ezért nagyon jól esett, hogy ezt is velük élhettem meg. Természetesen mindenki pityergett én pedig azonnal igent mondtam, hiszen megtaláltam a nagy Őt!

Marcsi és párja nemsokára összekötik az életüket
Fotó: Simon Mária

Arra is választ kaptunk, hogy mikorra tűzték ki a Nagy Nap időpontját:

- Tudtuk, hogy jövőre, azaz a 2020-ban szeretnénk összekötni az életünket, de a járványra és korlátozásokra senki sem számíthatott, természetesen mi sem. Már tavasszal gondolkodóba estünk: halasszuk el, vagy tartsuk meg kettesben? Végül pozitívan álltunk a dolgokhoz és azt mondtuk, marad a dátum és addigra talán jobbra fordulnak a dolgok – bizakodott a fiatal pár – Szerencsére így is lett így augusztus 15-én bizony férjhez megyek!

Kapcsolatuk során gyönyörű helyszíneken jártak
Fotó: Simon Mária

Kicsivel több, mint egy hét van hátra az esküvőig, vajon hogyan állnak az előkészületekkel?

- Már csak az utolsó simítások vannak hátra, utolsó ruhapróba, néhány apróság beszerzése, a szolgáltatókkal való egyeztetések. Szűk körű esküvőt szeretnénk a családdal és a legközelebbi barátokkal. A nászutunkat talán majd egy év múlva tervezzük, ugyanis a vírus helyzet miatt nem szeretnénk kockáztatni.

Korábban írtuk:

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/tunderszepe-2020-simon-marcsi-adott-tanacsokat-a-jelentkezoknek-3230365/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában