Vödörnyi haleleség

2020.08.18. 07:00

Átvették díjaikat a legügyesebb vasi horgászok

A harmadik helyezett Benkő Ádám azóta nem horgászott, hogy kifogta élete legnagyobb halát, Fenyvesi Olivér viszont – aki második lett – egy napot sem töltött halak nélkül.

Budai Dávid

Átvették nyereményeiket július legügyesebb horgászai tegnap a szerkesztőségünkben. Az ötezer forint értékű etetőanyaggal megpakolt vödröket Németh Balázs megyei üzletszervezési vezető adta át.

A győztes Márk, aki tokhalas fotójával bizonyult a legjobbnak, nem tudott eljönni, nyereményét eljuttattuk neki is.

A 8 éves Fenyvesi Olivérnek a második helyet sikerült megszereznie, egy tízkilós ponty akadt a horgára, ami egyéni rekord. Családjával az egyházashollósi horgásztó mellett él, nekik a horgászat szó szerint napi program, a három fiút igazán csak a horgászat köti le. Olivér legnagyobb bánatára nyereményt érő bravúrját azóta sem sikerült megismételnie, de nem adja fel. Öccse, Dominik a második fordulóban teszi próbára szerencséjét egy hétkilós hallal készült fotóval.

A nyertesek és családjuk. Elöl balról Benkő Ádám, a másik piros vödör Fenyvesi Olivérnél
Fotó: Cseh Gábor

A 14 éves Benkő Ádám a Farkincás-tónál fogott egy 16 kilós tükörpontyot, élete legnagyobb halát 15-20 perces fárasztás után sikerült kiemelnie a vízből. Mint elmesélte, a nagy fogás óta nem volt alkalma horgászni, és egyelőre nem is fog menni, KRESZ-tanfolyamra jár, így még nem tudja, hogy nyereményéből mikor kaphatnak a halak. A biztonság kedvéért azért átnézte a vödör tartalmát, amelyben az etetők mellett jó néhány horgot és egyéb horgászos apróságot is talált. Játékunkban minden hónapban egy-egy ötezer forint értékű etetőanyag-ajándékcsomagot adunk a három legtöbb szavazatot kapó olvasónknak, a Tímár Mix felajánlásával.

Ha szeretne csatlakozni a második fordulóhoz, augusztus 31-én 12 óráig van lehetősége beküldeni a fogásokról készült képeket és sztorikat, szavazni szeptember 7-én 12 óráig lehet, másnap indul a harmadik forduló. Részletek: vaol.hu/ahonapfogasa.

Korábban írtuk:

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/ket-ponty-es-egy-tokhal-a-dontoben-onok-is-jatsszanak-velunk-es-nyerjenek-4192661/

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában