Reflektorba kerülnek az Őrség ízei

2020.08.03. 12:02

Az őriszentpéteri Farkas Ricsivel startol ma a MasterChef VIP második évada

Minden bizonnyal az Őrség ízei is reflektorfénybe kerülnek az elkövetkezendő hetekben Farkas Ricsi jóvoltából: a fiatal séftehetség ugyanis a televízióban és a Lupa-tónál is feltűnik majd.

vaol.hu

20200702 Őriszentpéter Pajta Bisztró fotó: Czerkl Gábor (Cz) Bors képen: Farkas Richárd séf

Fotó: Czerkl Gábor/Bors

Nincs kompromisszum, csak a maximalizmus – mondja a televíziós főzőshow második évadát felvezető kisfilmben Farkas Richárd, az őriszentpéteri Pajta Bisztró séfje, aki a gasztronómia nagyasszonyaként emlegetett Pintér Katalinnal,a Gerbeaud étterem tulajdonosával és Győrffy Árpáddal, a Four Seasons Hotel Gresham Palace executive chefjével értékeli majd a konyhában versengő 16 híresség (Gregor Bernadett, dr. Gyarmati Andrea, Polgár Tünde, Kandász Andrea, Cseke Katinka, Bíró Ica, Gáspár Evelin, Nyertes Zsuzsa, Patai Anna, Stohl András, Kautzky Armand, Kálloy-Molnár Péter, Győrfi Pál, Liu Shaolin Sándor, Danny Blue és a Kelemen Kabátban frontembere, Horváth Boldi) ételremekeit.

Ricsi a főzőshow-t felvezető kisfilmben elmondja: számára a főzés játék, de véresen komoly játék, a munkájában pedig az a legjobb, hogy csak egyetlen valakinél kell hogy jobb legyen: a múlt heti önmagánál.

Az őrségi bisztró séfje egyébként nem először bizonyíthatja, hogy a kamerák előtt is megállja a helyét, hiszen az e-spejz kistermelői online piactéren profi riporterként mutatja be a nyugat-dunáltúli termelőket és a saját maguk által megtermelt alapanyagokat feldolgozó gazdaságokat.

Ricsi jóvoltából az őrségi ételek a vízpartra is eljutnak: augusztus 10-én a Lupa-tónál sok más finomság mellett őrségi kerek perecet, dödöllét, vargányával, zellerrel és fenyővel „megbolondított” vaddisznógerincet és tökmagos, fehércsokis, málnás túrógombócot is kóstolhatnak majd a fürdőzők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában