Zaklatás

2020.08.28. 11:38

Folyamatosan hívogatta volt barátnőjét, sőt egy internetes oldalra is regisztrálta a férfi

A Szombathelyi Járási Ügyészség zaklatás és személyes adattal visszaélés vétsége miatt emelt vádat a férfi ellen.

vaol.hu

Forrás: pixabay.com

A Vas Megyei Főügyészség hivatalos közleményében arról tájékoztatja lapunkat, hogy a Szombathelyi Járási Ügyészség zaklatás és személyes adattal visszaélés vétsége miatt emelt vádat az ellen a férfi ellen, aki folyamatosan hívogatta a volt barátnőjét, majd a sértett nevét és a telefonszámát felhasználva regisztrált egy internetes oldalon, ahol közzétette a sértett fényképét is.

A vádirat szerint a vádlott 115 alkalommal hívta a sértettet öt hónap alatt, továbbá több esetben, főleg éjjel megjelent a sértett lakásánál és becsengetett hozzá, azért, hogy a sértett életébe önkényesen beavatkozzon.

A vádlott továbbá regisztrált egy online hirdetési oldalra a sértett nevében 2020 februárjában, majd a sértett fényképe mellett egy szexuális tárgyú felhívást tett közzé, aminek következtében aznap többen felhívták a sértettet. A Szombathelyi Járási Ügyészség pénzbüntetés kiszabását indítványozta a vádlottal szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában