Jó, ha tudod

2020.08.15. 17:44

Folytatódnak a karbantartási munkálatok Vasban – Celldömölk térségében sem lesz gáz

Celldömölk térségében is szünetel majd a gázszolgáltatás. Mutatjuk, hogy pontosan mikor:

vaol.hu

Fotó: Unger Tamás/Vas Népe

Ahogy arról lapunk is beszámolt, a hét első felében szüneteltették a gázszolgáltatást, ami Vas megye jelentős részére kiterjedt. Összesen 74 településen nem volt gáz Szombathely, Sárvár, Kőszeg, Vép térségében. Nem csupán háztartásokat, de éttermeket, fürdőket, sőt még szállodákat is érintett a gázszolgáltatás szüneteltetése.

Úgy tűnik, hogy a karbantartási munkálatok folytatódnak Vas megyén belül, és ezúttal a megye keleti részét érinti majd a gázszolgáltatás szüneteltetése. A Földgázszállító Zrt. arról tájékoztatta Celldömölk polgármesterét, hogy szeptember másodikán 6 órától, szeptember negyedike 8 óráig nem lesz majd gáz a településen és környékén. A közleményt a város hivatalos Facebook-oldalán is megosztották, hogy minél több emberhez eljusson.

A Földgázszállító Zrt. egy ütemtervet is közzétett hivatalos oldalán, melyből részletesen kiderül, hogy melyik vasi települések maradnak gáz nélkül. Répcelak és környéke is számíthat néhány órás kellemetlenségre szeptember 4-én délután.

2020.09.02. 6 órától 09.04. 8 óráig:

Boba, Celldömölk, Csönge, Kemenesmagasi, Kemenesmihályfa, Kemenessömjén, Kemenesszentmárton, Kenyeri, Mersevát, Nagysimonyi, Nemeskocs, Ostffyasszonyfa, Pápoc, Sitke, Tokorcs, Vönöck

2020.09.04. 13 és 17 óra között pedig:

Csánig, Hegyfalu, Nagygeresd, Nick, Répcelak, Répceszentgyörgy, Uraiújfalu, Vámoscsalád, Vasegerszeg, Zsédeny

A héten bekövetkezett szüneteltetés előtt megkérdeztük, mi a teendő ilyenkor. Erről ITT írunk részletesen.

Kapcsolódó cikkek:

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/elzartak-a-gazt-vas-megyeben-de-elotte-meg-hatalmas-langgal-egett-galeriaval-4187738/

https://www.vaol.hu/kozelet/tegnap-ota-a-megye-74-telepulesen-szunetel-a-gazszolgaltatas-4189931/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában