Jó tudni

2020.08.31. 12:14

Utóidényi menetrend szerint járnak a balatoni hajók és kompok

Augusztus 31-től utóidényi menetrend szerint közlekednek a menetrendszerinti személyhajók és kompok a Balatonon a Balatoni Hajózási Zrt. (Bahart) tájékoztatása szerint.

Siófok, 2018. május 20. Egy érdeklõdõ turista nézi, ahogy egy sétahajó érkezik Siófokra a Balatonon, a siófoki mólóhoz. MTVA/Bizományosi: Faludi Imre *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítõje közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Forrás: MTI / MTVA / Bizományosi

Fotó: Faludi Imre

A településeket összekötő menetrendi hajójáratok szeptember 27-ig már csak 4 útvonalon járnak: Siófok-Balatonfüred-Tihany, Badacsony-Fonyód, Balatonboglár-Révfülöp és Balatonmáriafürdő-Balatongyörök-Szigliget-Badacsony között.

Sétahajók szeptember 27-ig még 8 kikötőből indulnak.

A komp az utóidényi, október 4-ig érvényben lévő menetrendje szerint rövidebb ideig, de továbbra is 40 percenként jár, Szántód felől 06.40 és 20 óra, Tihany felől 7.00 és 20.20 között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában