Virágos Magyarország

2020.08.21. 11:27

Megkapta a kőszegi házaspár a legszebb balkonért járó díjat

Básthy Béla, Kőszeg polgármestere közösségi oldalán gratulált a házaspárnak.

vaol.hu

20200813, Kőszeg Legszebb balkon kategória fődíj nyertese - Virágos Magyarország 2020 képen: Markovits András, Palcsó Júlianna, Vas Népe (UT) Unger Tamás

Fotó: © Unger Tamás

Mint ahogy arról már írt adtunk, múlt héten hirdették ki a Virágos Magyarország verseny idei győztesetit. A legszebb kertek és a legszebb balkonok kategóriákba 2500-an pályáztak, az utóbbi fődíjasa között kőszegi nyertes is szerepel. Markovits Andrásék balkonját múlt héten mi is megcsodálhattuk közeről. A díj most Kőszegre ért, a polgármester pedig közösségi oldalán gratulált.

„Kőszegre ért a Virágos Magyarországért verseny díja

Borbás Marcsi a verseny fővédnöke Orlóci László a Magyar Díszkertészek Szakmaközi Szervezetének elnöke, az ELTE Füvészkert igazgatója (szemüveges) és Szabó József kertészmérnök, 2010-2020 között a Főkert vezérigazgatója társaságában adta át a Virágos Magyarországért díjat Markovits Andrásnak és Palcsó Juliannának. Köszönöm, hogy csatlakozhattam, és én is köszönthettem a nyerteseket!

Szívből gratulálok!” – írta Básthy Béla bejegyzésében.

Korábban írtuk:

https://www.vaol.hu/vezeto-hirek/markovits-andras-es-palcso-julianna-koszegi-balkonja-az-orszag-legszebbjei-kozott-4195433/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában