Sokan elmentek

2020.09.17. 07:00

Beszámoló, kérdések és válaszok – Közmeghallgatás Vépen

Sokan elmentek a hétfői közmeghallgatásra. A polgármester beszámolt a tavalyi évről, majd a hallgatóság kérdezett.

Tóth Kata

Kovács Péter polgármester a közmeghallgatáson

Fotó: Unger Tamás

A művelődési házban összefoglaló hangzott el a tavalyi eredményekről és az idei tervekről, majd a testület nevében kérdésekre válaszolt a polgármester.

Nagy Attila több problémát felvetett: több háznál a kijelölt napokon kívül is égetnek. Az óvoda előtti téren Behajtani tilos tábla van, de sokan figyelmen kívül hagyják. A Szent Imre utcai járda felújítására is rákérdezett. Januártól országosan tűzgyújtási tilalom lesz, a tábla érvényesítéséért a körzeti megbízottaknak szól, mondta a polgármester.

Kovács Péter polgármester a közmeghallgatáson

A járdafelújításra pályázatot adtak be. Egy Kinizsi utcai lakos jelezte, elfogyott a türelmük, egyre rosszabb a városon áthaladó közút állapota, hiányolják a rendőri jelenlétet. Forgalomlassító megoldást szeretnének az út szélére. Az út felújításáért a közútkezelő illetékeseihez fordulnak, jegyezte meg a polgármester.

Kiss Károlyné az M86-os út bővítésével kapcsolatban felvetette: mindkét tervezett nyomvonal közel van Vép határához. Szerinte az eredeti útvonal szélesítésével kellene a problémát megoldani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában