Szendrő: Ha kell pénz, Csabi, szólj!

2020.09.24. 13:33

Borítékolta a Júdáspénzt Czeglédynek

Szendrő-Németh Tamás civil blogger júdáspénzként borítékolta Czeglédy Csabának azt az ügyvédi díjat, amit a DK ügyvédje Ungár Péter portáljának képviseletéért  követel tőle. A budai milliárdos lapjától ugyanebben a perben Czeglédyék pénzt nem kértek.

Tömböly Ágnes

Fotó: Youtube

Megszűnt volna az eljárás, de Czeglédy Csaba irodája az ügyvédi költségért(!) fellebbezett abban a helyreigazítási perben, amit Szendrő-Németh Tamás civil blogger indított Ungár Péter budapesti országgyűlési képviselő (LMP) portálja ellen.

A fellebbezés hírére Szendrő videóblogban reagált: a városháza előtt Júdáspénz feliratú borítékba tette a Czeglédy ügyvédi irodája által követelt pénzt, hangsúlyozva, barátok közt nem forintoskodunk, ezért a 25 ezer 400 forint helyett 26 ezer forintot tett a borítékba. Kiemelte azt is, hogy bár tudja, Czeglédy Csabát a budapesti DK-s önkormányzatok közpénzből „29 millió forintos, 9 hónapra szóló ügyvédi megbízással tömték ki”, de megérti, hogy a DK ügyvédjének szüksége van egykori barátja, Szendrő pénzére is.

„Tudom, hogy az A8-as V12-es Audival nem tudsz megfordulni ebből a pénzből az Alföldről (jövő héten a Kecskeméti Törvényszéken kezdődik az a per, amiben Czeglédyt és társait 6 milliárd forintos költségvetési csalással vádolják – a szerk.), ha kell több pénz, szóljál, teszek a borítékba, mert nálam a barátság nem pénzkérdés” – üzente Czeglédynek Szendrő-Németh Tamás. A civil blogger videóbejegyzésében utalt arra is, egy év alatt sokkal többet költött arra, hogy az előzetesben ülő Czeglédy mellett kiálljon, mint amennyit egykori barátja most a fellebbezéssel követel tőle.

Korábban Szendrő lapunknak arról nyilatkozott: „Czeglédy már nem hívja Ungárt zavaros hátterű budai milliárdosnak.” Írtunk arról is, hogy a civil blogger által indított helyreigazítási perekben a DK-s ügyvéd irodája képviseli az Ungár érdekeltségébe tartozó szerkesztőséget jogsegélyszolgálatban.

Azt, hogy miért vállalta ingyenesen a milliárdos vagyonnal rendelkező Ungár portáljának védelmét az a Czeglédy Csaba, aki általában a gyengék védelmezőjeként és megmentőjeként tetszeleg, egyelőre csak találgatni lehet. Egy biztos, hogy a civil bloggertől ebben az esetben is követeli az ügyvédi díját, hiszen azért fellebbezett. Szendrő indítványozta, hogy a Győri Ítélőtábla nyilatkoztassa Ungár portálját, hogy Czeglédy irodája a cikkükben írtak szerint ingyenesen vállalta-e a képviseletüket, vagy azért a perköltségért, amit az iroda most rajta követel.

A videó:

Korábban írtuk:

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/szendro-nemeth-nemeny-es-ungar-megorokoltek-czegledy-klienturajat-4246796/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában