Egy szombathelyi bankfiók minden munkatársa karanténba került

A működést más városokból érkezett munkatársakkal tudják garantálni.

vaol.hu

Fotó: Illusztráció

A Vas Népe szerkesztőségéhez érkezett olvasói jelzés szerint a Sberbank szombathelyi fiókjának több munkatársa is hatósági házi karanténba került, a működést más városokból érkezett munkatársakkal tudják garantálni. Lapunk értesüléseit a Sberbank megerősítette. Közleményben tájékoztattak a részletekkel kapcsolatban.

- A Sberbank szombathelyi fiókjának két munkatársánál igazolták az új koronavírus fertőzést. Mindkettejük számára hatósági házi karantént rendeltek el. A fiók alapos fertőtlenítő takarítása mellett elővigyázatosságból a bankfiók többi munkatársát azonnali hatállyal önkéntes házi karanténra kérték, így a bankfiókban munkát addig nem végeznek, amíg be nem bizonyosodik, hogy nem kapták el a fertőzést – kezdték a tájékoztatást.

Arra a kérdésünkre is válaszoltak, hogy ez idő alatt hogyan tudják megoldani a fiók zavartalan működését.

- Ez idő alatt más bankfiókjainkban dolgozó munkatársaink helyettesítik őket, hogy szombathelyi ügyfeleink továbbra is zökkenőmentesen vehessék igénybe szolgáltatásainkat – fogalmaznak.

Arra is kíváncsiak voltunk, hogy milyen intézkedéseket vezettek be a koronavírus-járvány miatt, a terjedés megelőzése érdekében. Kérdésünkre az alábbi válasz érkezett:

- Bankunk kiemelt figyelmet fordít ügyfeleink és munkatársaink egészségének megóvására, így a koronavírus-járvány terjedésének megakadályozása érdekében több intézkedést is megvalósítottunk. A járvány kezdetétől maszkokat, kézfertőtlenítőket biztosítunk a kollégáknak, illetve a különös gondossággal járunk el a fiókok takarítása során. A bankfiókokban az ügyintézők elé plexiket szereltünk fel, valamint mind ügyfeleink, mind munkatársaink számára előírjuk a maszk viselését valamint kérjük ügyfeleinket a biztonságos távolság betartására – számoltak be részletesen az óvintézkedésekről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában