a hónap fogása

2020.09.13. 12:44

Micsoda nagy fogás! – Az augusztusi forduló győzteseit jutalmaztuk

Olvasóink szavazatai alapján októberig minden hónapban jutalmazzuk a hónap fogá sait. A három legnépszerűbb képért ötezer forint értékű etetőanyag-ajándékcsomag jár. Ezúttal az ötéves Fenyvesi Dominiké lett A hónap fogása. Múlt pénteken zárult le a verseny második fordulója, pénteken pedig a győztesek átvehették nyereményeiket.

Polgár Patrícia

Középen az első helyezett Fenyvesi Dominik, balról Beke Kevin, jobbról Szóvári Lóránt

Fotó: Cseh Gábor

Az augusztusi forduló első helyezettje, Fenyvesi Dominik egy hétkilós pontyot fogott ki a Hollósi horgásztavon. Két testvérével és édesapjával mindennap horgásztak a nyáron, így Dodi elég tapasztalatot szerzett ahhoz, hogy egyedül kifárassza a nagy halat. A kisfiú szülei a fotó mellé a nagy fogás történetét is ejuttatták szerkesztőségünkbe: a fiú egy horgászat alkalmával nagyon elkeseredett, ugyanis a bátyja szebbnél szebb halakat fogott, neki pedig nem volt ilyen szerencséje. Bánatában köveket dobált a tóba, amivel jól felbosszantotta a többi horgászt. Már éppen feladta volna, amikor észrevette, hogy valami viszi a botját, amit nem tudott elkapni.

Édesapja utánament egy csónakkal. Dodi nagyon izgult, a fárasztás végére nem csak a hal, ő is kimerült. Ez volt a legboldogabb nap az életében, és akkor eldöntötte, hogy mindig pecázni fog. A nyeremény átvétele után Dominik örömmel vizslatta az ajándékcsomagot,

egy horgászszéket is nyert. A kisfiú ígéretet tett bátyjának, hogy ő is kipróbálhatja majd.

Középen az első helyezett Fenyvesi Dominik, balról Beke Kevin, jobbról Szóvári Lóránt
Fotó: Cseh Gábor

A második helyezett Beke Kevin Püspökmolnáriban fogott koi pontyot. Nyereménye szintén egy ötezer forint értékű ajándékcsomag. Kevin hároméves kora óta horgászik, igazi horgászcsalád az övék is: szintén apukájával és testvéreivel szokott horgászni.

Harmadik lett Szóvári Lóránt, aki öt kilogrammos, spanyol pikkelyes halat fogott a Hollósi tavon. Lóránt is ötezer forint értékben nyert etetőanyagot.

A Vas Népe és a vaol.hu legújabb játékában továbbra is várjuk a Vas megyei horgászok büszkeségeiről készült fotókat és a legjobb horgászós történeteket. A hónap fogása játékunk szeptemberi fordulójára már lehet jelentkezni a vaol.hu/ahonapfogasa oldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában