Mutatjuk, hogy jelenleg mennyien vannak hatósági karanténban Szombathelyen

A szombathelyi önkormányzat a Vas Népe kérdésére arról tájékoztatta lapunkat, hogy összesen 129-en vannak hatósági házi karanténban a vasi megyeszékhelyen.

Vas Népe

Fotó: Illusztráció

Ahogy arról ma reggel beszámoltunk, csütörtökről péntekre 718 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19). Ismét emelkedett az igazolt koronavírusos betegek száma Vas megyében is. 24 óra alatt újabb három személy fertőzödött meg.

Arról is írtunk, hogy Sárvár polgármestere, Kondora István pénteken délelőtt tájékoztatott az aktuális koronavírus-helyzetről a városban, melyből kiderül többek között az is, hogy jelenleg két igazolt koronavírusos beteg áll járványügyi elkülönítés alatt Sárváron.

A Vas Népe érdeklődésére a szombathelyi önkormányzat kommunikációs vezetője arról informálta lapunkat, hogy a vasi megyeszékhelyen összesen 129-en vannak hatósági házi karanténban. Közülük 68-an a Bartók Béla Zeneiskola pedagógusai. Az esettel kapcsolatban ITT írunk részletesen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában