Baleset

2020.09.24. 17:42

Oszlopnak csapódott egy autó, súlyosan megsérült a sofőr Egervölgyön

Az autó megcsúszott egy balra ívelő kanyarban.

Horváth Balázs

Fotó: Horváth Balázs

Csütörtök délután egy Suzuki haladt Egervölgy belterületén a Kossuth Lajos utcában, amikor az autó megcsúszott egy balra ívelő kanyarban, majd az autó egy villanyoszlopot kidöntve az oszlop illetve egy kerítés közé ékelődött. A járműben ketten utaztak, az utas a saját lábán ki tudott szállni a járműből és kisebb karcolásokkal megúszta a balesetet, de az autót vezető férfi súlyosan megsérült, őt a tűzoltók segítségével szabadították ki a roncsból, majd a mentők kórházba szállították.

A megsérült oszlop miatt a környéken áram sincs, az áramszolgáltató szakemberei még a mai napon cserélik a villanyoszlopot, ez után fog helyre állni az áramszolgáltatás is néhány órán belül.

A baleset idején a kerítés túloldalán mindössze 2 és fél méterre tartózkodott a becsapódó autótól a ház tulajdonosa és felesége, egy padon kávéztak. Szerencsére ők nem sérültek meg, de azonnal a bajba jutottak segítségére tudtak sietni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában