Hegyháti tájolóra is hívtak a civil szervezetek

2020.09.09. 11:30

Rába-maratonról, japán napról

SZOMBATHELY Jubilál a Rába-maraton, 53. alkalommal rendezik meg az urbanisztikai nyári egyetemet, és megint lesz Hegyháti tájoló – programjaikat ajánlották a civilek a tegnapi sajtóreggelin.

Vas Népe

20200908 Civil Sajtóreggeli, Meskó Krisztián, Szombathely, Szendi Péter, Vas Népe

Fotó: © Szendi Péter

Másképp címmel helytörténeti fotó- és filmpályázatot hirdet fiataloknak a Berzsenyi Dániel Könyvtár, a H+ Média és Kulturális Egyesület és a Szombathelyi Szépítő Egyesület.

Ismét lesz Savaria Urbanisztikai Nyári Egyetem: az előadások azt járják körbe, hogy a 20–21. században a változó funkciójú, átjárhatóságú határok hogyan alakították a közeli települések életét.

Somogyi László, Boros Ferenc, Szabolcs Gergely, Meskó Krisztián és
Schmitt Csilla a sajtóreggelin Fotó: SZP

Japán nappal és Csodálatos japán kiállítással vár október 10-én a sportházban a Magyar–Japán Baráti Társaság. A Hegypásztor Kör Hegyháti Tájoló rendezvényén szeptember 26–27-én 15 településen zajlanak a gasztro- és kulturális programok. Szeptember 12-én huszonötödször vágnak neki a hetven kilométeres távnak a Rába-maraton résztvevői – adták hírül a civil szervezetek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában