Újabb koronavírussal fertőzött betegeket diagnosztizáltak Vas megyében

Péntekre ismét emelkedett a vasi személyek száma, akik igazoltan elkapták a koronavírust.

vaol.hu

Fotó: Illusztráció: Elekes Gergő/feol.hu

Ahogy arról beszámoltunk, csütörtökről péntekre 718 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 10 909 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt egy idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 631 fő, 4014-en pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 6264 fő.

Az aktív fertőzöttek 43%-a, az elhunytak 59%-a, a gyógyultak 42%-a budapesti. 259 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 12-en vannak lélegeztetőgépen.

Fotó: koronavirus.gov.hu

Vas megyei viszonylatban sem szolgálhatunk jó hírekkel, ugyanis csütörtökről péntekre ismét emelkedett az igazolt koronavírussal fertőzött betegek száma. Szerdán még 85, csütörtökön 88, pénteken pedig már 91 igazolt beteget tartanak számon megyénkben. Ez azt jelenti, hogy az elmúlt 24 órában három újabb személynél diagnosztizálták a koronavírust Vasban.

Kapcsolódó cikkeink:

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/ot-osztaly-karantenban-a-celldomolki-varosi-altalanos-iskolaban-egy-pedagogus-fertozodott-meg-4260980/

https://www.vaol.hu/vezeto-hirek/koronavirus-az-oltozoben-koszegi-futballistak-kerultek-karantenba-4260623/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában