maszkot viselni kell

2020.10.15. 20:13

Bécsben megtartják a karácsonyi vásárokat

Megrendezik idén is a hagyományos karácsonyi vásárokat Bécsben, az előírt egészségügyi szabályokat viszont be kell tartani – <a href="https://turizmus.com/desztinaciok/becsben-iden-is-megtartjak-a-karacsonyi-vasarokat-1172083" target="_blank" rel="noopener">tudjuk meg a turizmus.hu-ról.</a>

vaol.hu

Forrás: pixabay.com

Elfogadta a város a Bécsi Gazdasági Kamara koronavírus elleni védekezésről szóló javaslatait, ezért megrendezhetik a karácsonyi vásárokat. A Jégálom korcsolyapálya kisebb verzióját is felépítik majd a Városháza előtti téren.

A maszk viselése mindenhol kötelező lesz az étkezéseken kívül. Ahol szükséges, korlátozzák a látogatók számát, és egyirányú forgalmi rendet alakítanak ki.

Megrendezik a Rathausplatz előtt található karácsonyi vásárt, a megszokott módon a Wiener Weihnachtstraum is helyet kap a tér másik felén. Itt igazi téli mesevilágot csodálhat meg minden kilátogató. A 200 vörös szívvel díszített fát, a Herzelbaumot is felállítják - tudtuk meg a turizmus.com cikkéből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában